Aquesta maceració oleosa la podem utilitzar en cosmètica com a hidratant per a tot el cos. També ens podem beneficiar de les propietats dels seus olis essencials per ajudar en els trastorns digestius dels més petits.
|
En el cas dels nadons l’oli de camamilla pot ser útil per tractar els mals de panxa provocats pels gasos i els espasmes que tot sovint es manifesten durant la digestió. Aquest oli el podrem utilitzar els cops que faci falta, untant-nos la palma de la mà i fent un petit massatge sobre la panxa del nadó seguint el sentit de les agulles del rellotge.
Ingredients
Elaboració
En una cassola al banya maria, posarem les flors i l'oli. Quan l'aigua bulli, calculem 15 minuts i tanquem el foc. Posteriorment deixem refredar i reposar durant una hora.Passat aquest temps, colem l’oli, i el posem en un pot de vidre que guardarem ben tancat.
|
dilluns, 4 de febrer del 2013
Oli de camamilla
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada