dilluns, 4 de febrer del 2013

Oli de camamilla

Aquesta maceració oleosa la podem utilitzar en cosmètica com a hidratant per a tot el cos. També ens podem beneficiar de les propietats dels seus olis essencials per ajudar en els trastorns digestius dels més petits.
En el cas dels nadons l’oli de camamilla pot ser útil per tractar els mals de panxa provocats pels gasos i els espasmes que tot sovint es manifesten durant la digestió. Aquest oli el podrem utilitzar els cops que faci falta, untant-nos la palma de la mà i fent un petit massatge sobre la panxa del nadó seguint el sentit de les agulles del rellotge.
Ingredients

  • 50 g camamilla seca (Matricaria chamomilla)
  • 150 g d'oli d'oliva de primera pressió en fred.
Elaboració
En una cassola al banya maria, posarem les flors i l'oli. Quan l'aigua bulli, calculem 15 minuts i tanquem el foc. Posteriorment deixem refredar i reposar durant una hora.Passat aquest temps, colem l’oli, i el posem en un pot de vidre que guardarem  ben tancat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada